• Начало
  • Новини
  • Регионална конференция на РЦПППО – Стара Загора „Пътят към приобщаващото образование“
Регионална конференция на РЦПППО – Стара Загора „Пътят към приобщаващото образование“

Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – Стара Загора отбелязва 15 години от създаването си с двудневна конференция на тема: “Пътят към приобщаващото образование”.

Сред специалните гости на събитието бяха д-р Емануела Стоилова-главен експерт в дирекция „Приобщаващо образование“ на МОН, Дарина Бонева – старши експерт по приобщаващо образование и Кузман Кузманов – страши експерт по природни науки и екология в РУО Стара Загора, Иванка Сотирова зам.-кмет на Община Стара Загора, д-р Калоян Дамянов – директор на Регионален център – София-град, директори и учители от образователни институции от областта и страната.

Поздравителения за събитието и съвместната работа в годините отправиха и представители на академичната общност в лицето на доц. д-р Генчо Вълчев – зам.-ректор на Тракийски университет Стара Загора и проф. д.п.н. Жана Атанасова – ПУ „Паисий Хилендарски“.

Конференцията беше открита от директора на Регионален център-Стара Загора Пламен Иванов, а в програмата се включиха и деца и родители, подпомагани от специалистите на Центъра.

Повече за събитието можете да научите като последвате линковете:

https://bnr.bg/starazagora/post/101639027?fbclid=IwAR1cNW3DUdUUrih2JlCT_qpFIpq9rVZtv8wPzmNvj4fA6xekI6bhbZ5jINU

https://portalsz.com/4135/stara-zagora-e-domakin-na-regionalna-konferenciya-na-tema-putyat-kum-priobshavashoto-obrazovanie/?fbclid=IwAR1BXvKQs51mRac6oDDzoJiEZwJslsIjdUm9WL4YXnwoM10K6_HmfA7ilyo

Още
Новини