• Начало
  • Новини
  • Регионална конференция на РЦПППО – Добрич „Приобщаването – приемане и подкрепа на индивидуалността на всяко дете“
Регионална конференция на РЦПППО – Добрич „Приобщаването – приемане и подкрепа на индивидуалността на всяко дете“

На 22.06.2022 г. се проведе Регионална конференция „Приобщаването – приемане и подкрепа на индивидуалността на всяко дете“, организирана от РЦПППО – Добрич по повод 15 години от създаването на Регионалните центрове за подкрепа на процеса на приобщаващото образование в България.

Конференцията откри Валентина Стоянова – временно изпълняваща длъжността директор на РЦПППО – Добрич, която подчерта приноса на покойната Енеида Ненова – доскорошен директор на Центъра. Всички присъстващи почетоха паметта на Енеида Ненова с едноминутно мълчание.

Сред специалните гости на събитието бе зам.-кметът „Хуманитарни дейности“ в Община Добрич д-р Емилия Баева, която връчи поздравителен адрес от името на кмета на Добрич Йордан Йорданов, Светлана Василева – началник на РУО – Добрич, Димитринка Великова – старши експерт по приобщаващо образование в РУО – Добрич, както и специалисти, родители, директори на детски градини и училища от областта.

Повече за събитието можете да разберете като последвате линка: https://dobrudjabg.com/novina/15-godini-resursno-podpomagane-v-oblast-dobrich-se-otbelqza-s-konferenciq-v-dobrich/79478?fbclid=IwAR198moA9LKNBNFa6YDc_HkzvOq5hJRskx4apHTllbcA-H08UJQLtJi-d7U

Още
Новини