• Начало
  • Новини
  • Регионален център – Плевен се включи в благотворителна инициатива на Военновъздушното училище „Георги Бенковски“
Регионален център – Плевен се включи в благотворителна инициатива на Военновъздушното училище „Георги Бенковски“

ВВВУ в партньорство с военно формирование 48670 с командир майор Доброслав Добрев, фирма „Арте“, Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – Плевен и главен експерт Ралица Лазарова от Военен клуб-Плевен организираха благотворителната кампания „Не сте забравени“, която е насочена към подпомагане на членовете на военно-родолюбивите организации от Плевен.
В рамките на кампанията днес пакети с трайни хранителни продукти и специално изработени картички от децата от Регионален център – Плевен ще получат шестима ветерани от войните, както и членове на Дружество „Военноинвалид“ и общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

Активното участие на децата със специални образователни потребности от ДГ „Чучулига“ – гр. Плевен и ДГ „Слънце“ – гр. Плевен, техните учители и ресурсни специалисти от РЦПППО – гр. Плевен зарадва и повдигна празничното настроение и дух, донесе много положителни, щастливи и празнични емоции за малките възпитаници и същевременно ги научи на важни ценности- състрадателност, уважение, доброта, родолюбие, бит и традиции.


Още
Новини